På han igjen

Stakkars mann. Nå må han ut på bruktmarkedet for å finne bruktbil og ny kjerring. Han finner frem finn.no og sukkermatch.com. Først går han snevert ut i søket. Han vil jo ikke reise til Mo i Rana for å hente en bruktbil – ikke kjerring heller. Han prøver Østfold, men her er det mange med høy kilometerstand. Han vil ha en ung dame, uten heftelser og riper i lakken. Søket utvides drastisk – til det fjerne Østen.

I Østen er han populær, men vil han kjøre asiatisk?

Damene i Østen er pene og lager god mat, og alle vil gifte seg. Motviljen stiger mens han inntar de siste bitene av «Fjordland straks klar kylling curry» og surfer videre til motorsidene på vg.no. – Japanske og koreanske bilmerker er de beste valgene om du ønsker å unngå dyre motorskader, står det å lese. Han tenker et øyeblikk over dette og returnerer til Østfold og nyseparerte damer i passe alder. Mange slitne motorer her.

Det hjelper lite med botox og nye EU-godkjente pupper.

Ei dame med nicknavnet «Søta» er snart 50 år, og strutter i alt for trangt treningsutstyr. Hun elsker skiturer og er mest fornøyd med sine «egne lepper». Den siste boken hun (og de fleste andre) har lest er «Fifty Shades of Grey». Han søker i slitne profiler mens han sikler oppgitt på tastaturet. Hvordan skaffer folk seg så fine profilbilder, tenker han. Resten av bildene er jo forferdelige. Gjelder ikke markedsføringsloven her? Det er ikke lov med..

«villedende framstilling som er egnet til å påvirke etterspørselen”.

Nederst på siden er damenes krav. Er det mulig, tenker han, og kjenner symtomer på utilstrekkelig blodforsyning til hjertemuskulaturen, eller såkalt Angina pectoris som det heter. Sporty, selvsikker, morsom, slank og i overkant romantisk. Det var jo dette han manglet i sitt forrige forhold. Kjærligheten er brutal, tenker han. Det burde vært som i fotball. At man rykket ned en divisjon etter et brudd. Kvinnene her har jo nettopp blitt kvitt «ham».

Nå må han bevise at han ikke er seg selv.

Ingen kommentarer enda

Kommenter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *