Min egenproduksjon av låter begynte for seks år siden. Min daværende samboer kjøpet et brukt piano fra Fretex til meg. Fra det øyeblikket var jeg hektet på å lage musikk. Noen eksempler nedenfor.

Jeg har spilt inn et engelskspråklig album med Kai Andersen som produsent (Athletic Sound). Musikere var Runar Gimre, Freddy Holm, Terje Støldahl, Tor Hauge og Stig Roar Wigestrand. Ellers bidrar Camilla Andreassen, Marianne Seifert og Army Gospel med flere.

«En tid som er så fin «er et eksempel på en norsk låt som jeg har skrevet. Den er laget i et samarbeid med gitarist Finn Tore Konradsen og musiker og produsent Dag Vidar Kruse. Sistnevnte har også arrangert låten som blant annet ble presentert på NRK Norsk på Norsk.

– Er det deg som synger? så fin stemme du har da…fikk litt svensk feeling her jeg nå selv om det er på norsk…. (Gry Jannicke Jarlum)

Jeg har skrevet mange flere låter, og det har blitt en del konserter, som på Karjolen, Blackbox, Bakgaarden, Bryggerhuset, Thon hotell (alle i Halden) og Saltögården i Bohuslän for å nevne noen.

«Låtene kjennetegnes av ettertanke, ironi og humor. Musikalsk sett er han innom flere stilarter, både rolige viser og mer funky musikk. Alt servert med en rød tråd, og mange små skråblikk på hverdagen for en mann midt i livet…» (Fra en anmeldelse).

LAST LÅTENE NED FRA ITUNES HER.