plakatBakgården Restaurant (23.september 2016): Kulturnatt er blitt en tradisjon som samler mange. Per-Morten Nilsen deltok i forfjor og det var fullt hus på Bakgården. Kulturnatt i Halden rommer av alt fra folkedans, foto- og smykkeutstilling, brettspill og kulturklipp. Hvorfor ikke avslutte kvelden med en stemningsfull konsert.

Mer på Facebooksiden til Kulturnatta 2016.

Sponvika – KopiSponvika vertshus (29.juli 2016): Det perfekte stedet for stemningsfulle sommerkvelder. Band og artister som Oslo Ess, Jam’n five, Torgeir og kjendisene, Atle Jensen og Onkel Tuka har besøkt vertshuset, og det er alltid god stemning. Restauranten ligger helt nede ved vannkanten og tilbyr god mat og godt drikke. Mer info kommer.

Mer på Facebooksiden til Sponvika vertshus.

Bakgården Restaurant (8.juli 2016): Per-Morten Nilsen og Torfinn Johansen er Haldens nyeste duo. Begge har bred musikalsk bakgrunn med alt fra gospel til rock`n roll. Det blir et fargerikt repertoar med egne låter og utvalgte cover låter. Unn deg en stemningsfull kveld med god mat og drikke i Haldens koseligste bakgård.

Mer på Facebooksiden til Bakgården Restaurant.

PlakatbildeBryggerhuset Syd i Halden (26.mai 2016): Country Comfort er et veteranband fra Halden, med debutkonsert 17. mai 1987. Per-Morten Nilsen er Haldens svar på Bjørn Eidsvåg, men med egne viser. I tillegg til musikk blir de fem humørfullt intervjuet av Thorkil H. Lindskog, om både løst og fast…

Mer på Facebooksiden til Bryggerhuset Syd.

bryggerhuset_plakatBryggerhuset Syd i Halden (8.august 2015): Per-Morten Nilsen er 50 år og kommer fra Halden. Nilsens debutalbum ble spilt inn i Athletic Sound i Halden. Albumet var på engelsk, men nå skriver han på norsk, og låtene kjennetegnes ofte av ettertanke, ironi og humor. Musikalsk sett er han innom flere stilarter…

Mer på Facebooksiden til Bryggerhuset Syd.

Saltögården på Saltö (3.august 2015): Saltö ligger mitt i Kosterfjorden, litt syd for Strömstad. Stiftelsen Saltö ble etablert i 1967. Musikk skulle stå i fokus på Saltögården, og her arrangerer de konserter hver mandag hele sommeren, og 3.8 deltar Per-Morten Nilsen og Trond-Atle Bokerød. Koserten koster 150,- og starter kl.18.00.

Les mer om Saltögården.

bakgaardenBakgården Restaurant (19.september 2014): Unn deg en koselig kveld med Per-Morten Nilsen. Med seg har han bassist Geir-Inge Johansen. Tema for konserten er «Sensommeralder». Nilsen presenterer skråblikk på hverdagen både gjennom musikk, sangtekster og småprat. Konserten er gratis og begynner kl.21.00.

Les mer om Bakgården Restaurant.