Kompliserte kvinner

Kvinner er som en Iphone, kompliserte og med svimlende mange muligheter. Menn derimot, er ofte veldig enkle. De er egentlig bare ute etter en telefon de kan ringe med. Ta for eksempel dette med nettdating. Vi mannfolk blar fort igjennom profilene og er mest opptatt av bilder. Damene derimot, er mer kompliserte, og tar ikke så lett på ting.

Noen er for eksempel veldig forsiktige og prippene

De har vært single i fem år, før venninnen lurte dem ut på dette. – Jeg ville egentlig ikke, skriver de, og vips så er de der. På Sukker og Møteplassen – uten profilbilde selvfølgelig. På profilen står det: – Mer info kommer. Når endelig bildene kommer, er det bilder av natur, hunder og katter, av stearinlys, og et lite bilde av dama selv.. i brudekjole.

Man aner at eksmannen er fjernet fra bilde. Godt at du har kommet deg videre, tenker jeg – Eller, har du det? Når de endelig finner på noe å skrive, så står det: – Egentlig føler jeg meg veldig heldig. Har fantastiske barn og gode venner. Så fortsetter listen over alt det fantastiske. Som sagt, det var venninnen min som lurte meg til dette. Jeg trenger ikke deg.

Noen er veldig slitne og sinte

– Har blitt brent før, står det i profilen. – Jeg er nå på et stadie hvor jeg hater menn, skrev en annen dame. På profilbildene holdt hun hodet i hendene, som for å strekke ut rynker og dårlige minner. Andre ser veldig sinte ut. – Våger du så våger jeg, stod det å lese på en profil. Damen så ekstremt sint ut, og det hjalp jo ikke at hun var enke.

Og de fleste er veldig kravstore

– Tar du utfordringen, var det ei som skrev. Kjære damer. Utfordringer søker vi på jobben. Her søker vi kjærlighet. En av dere vraket meg fordi det var skrivefeil i teksten. Hallo, Erna Solberg har dysleksi, og hun er statsminister. Det kan nok være lurt å senke kravene. Du får nok flere forespørsler om du skriver som den smarte dama fra Østlandet:

– VIP medlemskapet går ut i morgen. Så nå gir jeg opp… Den første som vil ha kjerringa, får a!

1 Kommentar
  • BenteL
    oktober 24, 2015

    Hm… Er det sånn det henger sammen?

Kommenter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *