Kan du tilgi meg?

Det var jeg som skapte deg. Det var jeg som gjorde deg spesiell, sammensatt og unik. Det var jeg som kjente deg, som kjente din hemmelighet. Din helt spesielle karakter. Ingen stod deg nærmere.

Når dører skulle åpnes. Når porter skulle rives. Vips, så var det åpent, vips så var jeg inne. Du mystiske tryllekunstner. Sammen kunne vi gå inn og ut. Så lukket jeg døren og du voktet den. Slik at jeg kunne hvile.

Hvordan kunne jeg glemme deg?

Jeg ber om unnskyldning. Kan du være så snill å tilgi meg? Jeg er så avhengig av deg. Kan du gi meg en ny sjanse? Jeg fortjener ikke dette. Kjære passordet mitt. Jeg var trofast. Andre strør om seg med passord.

Jeg hadde bare deg.

Ingen kommentarer enda

Kommenter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *