Hjemme alene

Denne sommeren er jeg der alt skjer. I hvert fall i mitt liv. Jeg er hjemme. Alene. Eller.., med katten til foreldrene mine, som nyter alle de nye luktene på et nytt sted. Vi koser oss. Jeg skriver litt på PC, ser en film og maler litt på garasjen. Nei, det siste var skryt.

Jeg har i hvert fall kjøpt inn maling.

Jeg lager litt mat. Det er i hvert fall sant. Jeg kjøper fortsatt mat til fire, selv om jeg har vært singel i fem år nå. Forskjellen er at jeg spiser opp alle porsjonene selv. Derfor må jeg sykle litt. Trimme. Det er jo snart badesesong. På sykkelturene har jeg sett flere dyr..

og til og med snakket med en sau.

Samtalen la jeg ut på Face, for å vise at det skjer noe i mitt liv også. Mange trykte «liker» og forstod sikkert at en sau kan også gi ferien innhold. Ja ja, «sånn går nu dagan». Her i Solbakkeveien 4, 1777 HALDEN. (PS. Kvinner. Er på Tinder, hvis dette tente deg).

Det merkelige er at jeg begynner å bli uthvilt.

Av å ikke være der alt skjer, mener jeg. For det er jo sannheten. Jeg er jo ikke der ting skjer. Det ser jeg på Facebook. Dere er der ting skjer. Så mye fine bilder, og det aller beste stedet å lade batteriene, det er på Maldivene. Wow. Men skynd dere, for landet synker i havet.

På grunn av klimakrisen.

Den samme krisen som gir oss varmere sommer hvert år. Sånn at jeg bare kan bli hjemme og dyppe tærne i det nyinnkjøpte plastbassenget fra Europris, og nippe til min Pepsi Max som koster 7,25 kroner for en 1.5 liter på Svinesund. Det blir ca. 90 øre for glasset. Så..

Dette blir ingen dyr feire i hvert fall.

Fortsatt god sommer.

2 Kommentarer
 • Jan Tage Baller
  juli 15, 2018

  Hei Per Morten

  Jeg får alltid et smil om munnen når jeg leser dine ironiske blogg innlegg. Takk for at du deler med deg til dine venner og kjente…

  Hilsen

  Jan Tage

 • admin
  juli 15, 2018

  Så hyggelig Jan Tage 🙂

Kommenter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *