Den lille dildoen

Det var en gang en liten dildo, eller egentlig var den ikke liten. Det bare føltes slik, der den stod i hylla på Kondomeriet, blant annet eksotisk sexleketøy, og rett ved siden av en stor svart en. Eller, en afroafrikansk dildo, som de kalte den. Den lille dildoen var en mer alminnelig dildo, som en dag ble kjøpt opp av en helt alminnelig kvinne.

Hun var midt i førtiårene. Hun hadde skulderlangt hår, og var alltid passe sminket. Mannen var syv år eldre, og jobbet døgnet rundt. Hun jobbet halvtid, og var veldig fornøyd med det. Da kunne hun bruke tid på barna, huset og hagen. Selvfølgelig savnet hun noen ganger spenning og sex. Derfor hadde hun den lille dildoen i soveromsskuffen.

Dildoen nøt tilværelsen i de rolige forstadsomgivelsene, og hadde ingen ting imot å bli gjemt bort av og til. Den følte seg uansett hjemme og viktig. Hvis den for eksempel sluttet å vibriere, fikk den straks nye batterier. En gang fikk den batteriene til den elektriske lekebilen til minstemann i huset. Det ble mye gråt, men prioritering er viktig.

Noen ganger ble dildoen litt for overmodig, og tenkte: – Hva trenger hun egentlig mannen til? Han jobber jo alltid, og hun har jo sine egne penger. Uten mannen er hun fri, og kan bare forholde seg til meg. Slik vokste den lille dildoens selvtillit og tilfredshet. Etter hvert følte den mer enn likeverdig med mannen selv. Hva var forskjellen?

En dag sa imidlertid mannen til kvinnen. – Reis bort ett par dager, det har du fortjent. Hun reiste på Spa med venninner, og det var fine dager. Forslaget hans gjorde henne så glad at hun bestemte seg for å reise hjem tidligere, for å overaske ham. Dette skulle vise seg å bli skjebnedsvangert for den lille dildoen. Kan du tenke deg hva som skjedde?

Nei. For denne avslutningen er ikke hverdagskost, men faktisk hentet fra virkeligheten. Den lille dildoen hørte hvordan det smalt kraftig i baderomsdøren, og med ett ble den trygge soveromsskuffen åpnet. Den kjente et fast grep, og med ett rykk var den ute av skuffen og på vei mot badet. På badet dusjet mannen i huset sammen med en helt ukjent kvinne.

Den ukjente kvinnen prøvde å komme seg ut av dusjkabinettet, men ble slått kraftig i hodet, ja du skjønner, med den lille dildoen. Som knakk i flere biter, så batterier og blod sprutet, mens den fremmede kvinnen stupte gjennom glassdøren på kabinettet, som var spesiallaget for dette badet. Etter noen sekunder med fulllstendig kaos, ble det dødsstille.

Den lille dildoen var fullstendig knust.

Ingen kommentarer enda

Kommenter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *