Bivirkninger

Jeg har en konspirasjonsteori. Tenk om vaksinen ikke bare gjør at vi kan klemme hverandre igjen. Tenk om vaksinen har helt overraskende bivirkninger. Tenk om den hjelper mot konspirasjonsteorier.

At millioner av mennesker ved et mirakel, momentant helbredes fra konspirasjonsteorier og kommer tilbake over grensen til såkalt «sunn skepsis», som vi andre har. Plutselig står ikke George W. Bush bak 11.september lenger. Plutselig styres ikke lenger verden av en liten elite og «Main Stream Media» kan igjen hete «Aviser».

Kjære konspirasjonikere.

Her er det selvfølgelig all grunn til å dra i håndbrekket. Hva er det i de sprøytene? Ser dere er på vakt. Bra gutter. Hva skulle dere skrive om her på FB? Hvis en bivirkning fullstendig fjernet evnen til å spy ut kjappe, populistiske og sinte konspirasjonsteorier.

Men dere kan slappe av. Even til å tro på sammensværgelser er ikke et virus. Det er medfødt og kan ikke kureres.

Ifølge John Færseth, forfatteren bak boka «KospiraNorge», ligger det i genene våre. Han skriver at det helt fra de første menneskene vandret på de afrikanske savannene, har vært nyttig for oss å oppfatte sammenhenger og «hoppe til konklusjoner».

Så kjære deg, slapp av.

Ta vaksinen.

Elvis lever.

Ingen kommentarer enda

Kommenter

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *